Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Арсенал
20/03/2011 10:32

Роззброєння відбулось на перехресті

     У Саксаганському районі міста Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, дільничні інспектори міліції спільно з працівниками ДАІ на перехресті вулиць затримали легковик, за кермом якого сидів 31-річний, раніше судимий, громадянин. У салоні машини було ще троє пасажирів.

      Один із пасажирів тримав у руках спортивну сумку. Як з’ясува­лось, там зберігався чималий арсенал: автомат Калашникова зі спорядженим магазином, ще один магазин до нього з набоями, пакет із «запасними» патронами до АК-47, пістолет калібру 9 мм з 7-ма набоями травматичної дії, дві шапочки з прорізами для рота і очей. Окрім арсеналу в сумці у салоні автомобіля правоохоронці виявили мисливський ніж у чохлі, бінокль, металеву банку з мисливським порохом вагою 300 г, 19 набоїв та карабін «Сайга». 
    Невдовзі працівники ВКР Криворізького міськуправління міліції оглянули помешкання одного з пасажирів: там було вилучено 2 ручних протитанкових гранатомети «Муха», гранату Ф-1 із запалом, пістолет-кулемет 
Шпагіна, набої.
    Нині перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинів. За фактом вилучення арсеналу зброї порушено кримінальну справу щодо незаконного поводження з нею, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Ганна КЕОСАР,
м. Кривий Ріг
 

друкувати
Додати коментар

Інші статті