П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
17/08/2015 12:10

Їх чекають у «КОРДі»

Найкращим бійцям спецпідрозділів МВС запро­понують службу в підрозділі «КОРД». Крім того, вони матимуть змогу вступити на службу до підрозділів патрульної поліції. Про це йшлося під час наради керівного складу МВС України та командирів міліцейських батальйонів.

У  цій зустрічі взяли участь заступники міністра внут­рішніх справ Сергій Яровий та Олексій Руденко, керівник патрульної поліції м. Києва Олександр Фацевич, а також представники підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення МВС України.
На нараді були розглянуті першочергові завдання, які стоять перед підрозділами в зоні проведення антитерористичної операції.
Заступник міністра Олексій Руденко поінформував учасників про подальші перспективи підрозділів міліції особливого призначення у зв’язку з реформуванням ОВС. Він презентував універсальний спецпідрозділ «КОРД», створення якого планується в структурі Національної поліції.
Заступники міністра запропонували найкращим працівникам спецпідрозділів міліції особливого призначення та підрозділів пат­рульної служби міліції особ­ливого призначення вступати до лав майбутнього спецпідрозділу «КОРД» та нової патрульної служби поліції. Інші співробітники зможуть продовжити службу у своїх підрозділах.
– Представники міліцейських батальйонів мають взяти участь у формуванні нових служб. Їхній бойовий досвід та практика для нас безцінні. Вирішуймо спільно проблеми та завдання, що постануть перед новими підрозділами, – підкреслив заступник міністра Сергій Яровий.
Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті