П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
17/08/2015 12:10

Патруль «іде на Захід»

Відбір до нової патрульної поліції в кількох західних областей розпочнеться у вересні–жовтні. Про це міністр внут­рішніх справ України Арсен Аваков заявив у Хмельницькому, на розширеній нараді за участі членів Кабінету Міністрів України та голів облдержадміністрацій регіону.

-Тернопільська, Рівненська, Чернівецька, Вінницька, Івано-Франківська області розпочнуть відбір до нової пат­рульної поліції у вересні – на початку жовтня, – сказав міністр внутрішніх справ. – Відповідно, нові патрульні в них з’являться в січні–лютому 2016 року.

Також Арсен Аваков звернувся до голів облдержадміністрацій з проханням брати активну участь у реформуванні органів внутрішніх справ та співпрацювати в цьому питанні з громадськістю.

– Нові поліцейські підрозділи – це підрозділи, яким люди довіряють. Візьміть це твердження за основу, працюйте з людьми, – зазначив міністр.

Узагальнюючи питання реформування ОВС, Арсен Аваков нагадав, що протягом трьох місяців міліція зникне й будуть набрані органи національної поліції.

– Це непростий процес. Автоматичного переходу не буде. Міліціонер одразу поліцейським не стане. Тільки той, хто пройде процес атестації та інші необхідні процедури, потрапить до нової поліції, – підкреслив глава МВС.

Прес-служба УМВС у Хмельницькій обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті