П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
03/08/2015 9:57

Металурги подякували правоохоронцям

Керівники меткомбінатів Маріуполя висловили особисту подяку начальнику ГУМВС України в Донецькій області В’яче­славу Аброськіну за високий рівень забезпечення правопорядку, який дав змогу жителям міста металургів відсвяткувати професійне свято.

Директори металургійних підприємств прибули на традиційний загальнообласний інструктаж міліції, щоб заохотити міліціонерів і бійців Націо­нальної гвардії України за забезпечення громадського порядку під час проведення святкових заходів до Дня металурга. Правоохоронцям, які поставилися до виконання своїх службових обо­в’язків з особливою відповідальністю, вручили цінні подарунки.

Юрій Зінченко, генеральний директор комбінату ім. Ілліча:

– Ми щиро вдячні за ваш професіоналізм і високий патріотизм. Своєю самовідданою службою ви змогли повернути довіру народу і вперше за багато років подарувати нам безпечне свято. Сьогодні ми на сто відсотків впевнені, що в нашому місті є надійні захисники: працівники міліції і Національної гвардії.

Енвер Цкітішвілі, генеральний директор комбінату «Азовсталь»:

– Довіра, яка виникла між міліцією та людьми, – це найцінніше, що нині є в нас. Ви ті, на кого ми спираємося, і ми готові й надалі надавати вам допомогу в роботі. Маріуполь показав приклад для всієї країни, коли правоохоронці й металурги об’­єднали зусилля та відстояли мир і спокій у своєму місті.

Від багатотисячного колективу групи «Метінвест» керівники промислових підприємств Маріуполя вручили В’ячеславу Аброськіну особисту подяку за те, що не словом, а ділом генерал підвищує авторитет міліції, за принципову позицію в боротьбі з тероризмом, за те, що залишився жити і працювати в найскладнішій області країни.

– Міліція й Національна гвардія створені для того, щоб служити людям, – зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області. – Ми дуже вдячні нашим металургійним підприємствам, працівники яких допомагають підтримувати правопорядок у нашому місті. Ми будемо робити все, щоб жителі міста та області почувалися в безпеці, мог­ли спокійно жити, працювати й відзначати свята.

Прес-служба ГУМВС 

в Донецькій обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті