П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
03/08/2015 9:55

Нагороди родинам загиблих бійців

Голова Івано-Франківської обласної держадміністрації Олег Гончарук передав ордени «За мужність» ІІІ ступеня сім’ям ще трьох працівників прикарпатської міліції, які загинули торік 29 серпня під час виходу з оточення під Іловайськом.

За мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності Ук­раїни, указом Президента України Петра Порошенка високих нагород удостоєні (посмертно) сержант міліції Олег Перепічка та молодші сержанти міліції Роман Грицик і Дмит­ро Пацино.
Такими ж державними нагородами в січні цього року були відзначені і їхні бойові побратими – молодші сержанти міліції Зорян Білінський, Андрій Карабінович та Михайло Погорєлов.
Пам’ять загиблих правоохоронців присутні вшанували хвилиною мовчання.
«Бракує слів, щоб описати той невимовний біль, з яким ми сприймаємо цю страшну реальність. До останнього виконуючи свій службовий обов’я­зок, бійці спецбатальйону «Івано-Франківськ» віддали найцінніше – життя. Для нинішнього й майбутніх поколінь прикарпатських правоохоронців вони будуть зразком відданості Присязі та рідній Україні», – зазначив начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов.
Голова ОДА Олег Гончарук, звертаючись до родин загиблих вартових порядку, зазначив, що повсякчас готовий допомагати їм у вирішенні проблем, а своїм підлеглим завжди наголошує, щоб пам’ятали, завдяки кому вони мають можливість мирно жити та працювати.
Прес-служба УМВС 
в Івано-Франківській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті