П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
13/07/2015 10:28

Мережа зазнала банкрутства…

У Києві правоохоронці припинили функціонування мережі гральних закладів, які діяли на території Дніпровського, Деснянського та Шевченківського районів, вилучивши понад 90 одиниць ігрового обладнання, зброю, наркотичні речовини та гроші, які належали організаторам забороненої діяльності.

Ще на початку березня 2015 року слід­чий відділ Подільського рай­управління столичної міліції від­крив кримінальне провадження за озна­ками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (за фактом ор­ганізації на території міста Києва ді­яль­ності гральних закладів) КК України.
Після низки оперативно-розшукових заходів вартові порядку встановили об’­єк­ти азартних осередків на вулицях Празь­кій, Щербакова, Шолом-Алейхема, буль­варі Перова та проспекті Маяков­ського.
Згодом на підставі ухвали Подільського районного суду міста Києва за вказаними адресами провели обшуки. Правоохоронці вилучили системні блоки з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор, гроші, пістолет виробництва «ЕРМА» з 26 набоями до нього, шприц із речовиною темного кольору, дозу невідомого порошку білого кольору та пігулки (все це передано експертам для дослідження).
За словами начальника Управління протидії злочинів у сфері економіки ГУМВС України в м. Києві Сергія Стороженка, столичні міліціонери вже встановили чотирьох осіб, які безпосередньо причетні до організації діяльності цієї гральної мережі. Після проведення обшуків за місцем мешкання зловмисників було вилучено понад 600 тис. грн, які вони отримали від віртуального казино. З підозрюваними проводять відповідні слід­чі дії в межах розпочатого кримі­наль­ного провадження.
Прес-служба  ГУМВС України в м. Києві

друкувати
Додати коментар

Інші статті