П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
13/07/2015 10:27

Насіння зійшло статтею КК

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в Запорізькій області припинили діяльність підпільного цеху з незаконного виробництва та реалізації хімічних засобів для захисту рослин і насіннєвого матеріалу. Зловмисники незаконно використовували знаки для товарів та послуг, правовласниками яких є відомі світові бренди.

Троє жителів Дніпропетровщини та Запоріжжя налагодили мережу підпільного виробництва і реалізації хімічних засобів для захисту рослин та насіннєвого матеріалу з незаконним використанням знаків для товарів та послуг. Організатором підпільного цеху виявився директор одного з товариств, житель Запорізької області.
Продукцію порушники потому збували  сільськогосподарським виробникам на території Запорізької, Дніп­ро­пет­ровської та Харківської областей. 
Під час досудового розслідування оперативники здійснили закупівлю засобів захисту рослин та насіннєвого матеріалу на 20 тис. гривень. Згідно з висновком експер­та, товар виявився фальси­фіко­ваним та неякісним.
За результатами санкціонованих обшуків вилучено чорнову бухгалтерію, понад 10 тис. мішків для пакування насіннєвого матеріалу, 20 тис. поліграфічних індиві­дуаль­них елементів захисту від підробки, барвники, бе­то­нозмішувач, насіннєвий ма­теріал на суму понад 500 тис. грн, 320 одиниць кліше для виготовлення полігра­фічних елементів. 
Таким чином працівники мі­ліції запобігли збиткам пра­во­власників на суму по­над 6 млн грн та не до­пу­сти­ли реа­лізацію підробленого то­вару.
Департамент протидії злочинності у сфері  економіки МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті