П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
04/06/2015 15:33

Заручника звільнили впродовж двох діб

У Маріуполі працівники міліції та СБУ Донецької області спільно з бійцями спецпідрозділу «Сокіл» звільнили заручника й затримали двох його викрадачів. Життя «невільника» зловмисники оцінили в 100 тис. доларів.

Наприкінці травня в міліцію звернувся пенсіонер, повідомивши, що його сина – начальника однієї зі служб міського управління юстиції – викрали невідомі. Зі слів заявника, чоловік подзвонив з чужого телефона й попросив батька зібрати 100 тис. доларів. Цю суму нібито потрібно було віддати, щоб вирішити його проблеми, по­в’я­­зані зі службовою діяльністю.

Вже за два дні працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваних і встановили, де перебуває заручник. Його утримували в орендованому приватному будинку під охороною.

«Вночі було проведено спец­операцію, під час якої правоохоронці звільнили викраденого чоловіка. Виявилося, що потерпілого постійно били. У важкому стані з численними травмами його доправили до лікарні», – повідомив начальник ГУМВС у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Як встановили працівники міліції, спільники ретельно підготувалися до злочину. Вони орендували приватний будинок неподалік від того місця, де було здійснено викрадення, а також забезпечили цілодобову охорону «полоненого». Жертву загорнули в поліетилен і нещадно катували.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних та встановили коло інших осіб, причетних до злочину. Деяких з них оголошено в розшук. Відкрито кримінальне провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Прес-служба ГУМВС 

у Донецькій обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті