П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
29/05/2015 10:25

Небайдужість громадян – складова безпеки

Про підозрілих осіб і підозрілі предмети слід обов’язково повідомляти до міліції. З таким закликом до громадян під час брифінгу, що днями відбувся в Міністерстві внутрішніх справ, звернувся начальник Департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Гриняк.

За його словами, двічі на рік правоохоронці проводять місячники добровільної здачі зброї. За результатами останньої такої акції у квітні цього року до міліції принесли 4 617 одиниць вогнепальної зброї. Водночас у власності громадян легально перебуває близько 992 тис. одиниць нарізної зброї та 835 тис. – гладкоствольної.

Володимир Гриняк зазначив, що велика кількість зброї потрапляє нелегально на територію держави з району проведення АТО. Згодом нею можуть скористатися для скоєння злочинів – убивств, розбоїв, замінувань тощо. Тому він закликав громадян бути пильними й інформувати правоохоронців про підозрілих осіб та предмети.

– Ваша допомога дасть нам змогу швидко реагувати й не допустити правопорушень та можливого скоєння злочинів, – зауважив Володимир Гриняк.

Прес-служба МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті