П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
29/05/2015 10:22

ГСУ шукає відповіді…

Міністерство внутрішніх справ направило повістку для проведення допиту та інших слідчих дій Дмитрові Фірташу. У зв’язку з розслідуванням кримінальної справи за фактом корупційних схем групи компаній «Ostchem» і розкрадання державного майна України ГСУ МВС України викликає для проведення допиту та інших слідчих дій згаданого олігарха.

«МВС звернулося до ФБР США із запрошенням до участі в спільних слідчих діях у справі. З урахуванням наявних у слідчих двох країн матеріалів щодо збитків, завданих державі Україна, МВС готове до проведення спільних слідчих дій у справі як на території України, так і в США», – повідомив міністр внутрішніх справ.

У  межах розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова у слідчих Головного слідчого управління МВС України виникла необхідність допитати як свідків Льовочкіна С. В. та Клюєва С. П.
Метою процесуальної дії є встановлення обставин знайомства загиблого О. Калашнікова з С. Льовочкіним та С. Клюєвим. Крім того, слідчі з’ясову­ватимуть їхні стосунки, коло спілкування, наявність можливих боргових зобо­в’я­зань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, зокрема й пов’язаних із Партією регіонів та передвиборною кампанією.
У зв’язку з цим Сергія Льовочкіна та Сергія Клюєва у встановленому порядку викликано для проведення допиту як свідків.
МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті