П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
16/04/2015 10:04

Обручка від воїна АТО

Днями батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» повернувся додому після виконання бойових завдань у районі АТО на Луганщині.

Біля будівлі УМВС міліціонерів зустрічали родичі, друзі та товариші по зброї. Після перших емоційних обіймів та палких привітань – шикування на плацу Управління. Командир роти спецпризначенців з позивним «Чабан» доповів керівництву, що всі бойові завдання підрозділ виконав успішно.
Луганський напрямок – один з найнебезпечніших в районі антитерористичної операції. Його особливість полягає в близькості кордону з Росією, через який постійно намагаються проникнути диверсійно-розвідувальні групи ворога. Тому бійцям доводилося воювати на два фронти, стримуючи російсько-терористичні війська і з боку РФ, і з боку сепаратистів із ЛНР.
Після відведення важкого озброєння від лінії розмежування терористи, хоч і не повною мірою, але дотримуються пере­мир’я. Обстріли з артилерії майже припинилися. Дошкуляють лише розвідувально-диверсійні групи, які обстрілюють українські блокпости, намагаючись проникнути вглиб нашої території. За місяць служби в районі АТО спецпризначенці відбили понад два десятки таких атак.
Але бійці батальйону не черствіють душею, не зациклюються лише на війні. Звичайні людські почуття проявляються в екстремальній ситуації гостріше й емоційніше. Воїни тонше відчувають ціну життя, справедливості і, звичайно ж, кохання. Саме після повернення додому бійця батальйону з позивним «Нео» його стосунки з дівчиною отримали логічне продовження – перед строєм побратимів він освідчився коханій у почуттях та подарував їй обручку.
Керівництво батальйону та однополчани привітали бійця з важливим моментом у його житті.
Після нетривалої відпустки бійці спецпідрозділу повернуться до виконання службових обо­в’язків.

Прес-служба УМВС у Чернігівській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті