П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
27/02/2015 12:24

Волонтери подарували землякам позашляховик

Батальйон «Полтава» висловлює щиру подяку «Полтавському волонтерському корпусу Патріотів України», особисто Талиповій Наталії та Передерію Андрію, за безцінний подарунок – позашляховик «Опель». 

У  перші ж години «волонтерське чудо» приступило до бойової роботи в районі Волновахи. Наш новий бойовий чотириколісний друг побував машиною супроводу, постачальницькою машиною і допоміг в організації роботи блокпостів. Також автівка встигла допомогти скоординувати спільну роботу з сусіднім батальйоном з Тернополя та батальйоном «Азов».

Чотириколісний «трудяга» виручив наших бійців і під час повернення додому. Коли перевантажений мікроавтобус батальйону зламався, то частину спорядження прийняв на себе «Опель».  

«Величезне вам спасибі, дорогі волонтери та всі ті, хто спонсорував такий чудовий і своєчасний подарунок батальйону. Окрема вдячність „Полтавському волонтерському корпусу Патріотів України”, зокрема Наталії Талиповій та Анд­рію Передерію, за те, що особисто привезли позашляховик. До речі, сам дарунок був з подарунками – заповнений необхідним для батальйону спорядженням і вкрай потрібним дизельним пальним. Вдячний всім!», – звернувся до небайдужих Юрій Анучін, командир батальйону «Полтава».

Віталій Запека, 

батальйон «Полтава»

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті