Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Цікавинки
30/12/2014 11:26

Несвяткова дорожня пригода

У Польщі п’яний Санта-Клаус і його помічниця потрапили в аварію на санях, в які був запряжений кінь. Унаслідок події ніхто, окрім 51-річного чоловіка, який виконував роль зимового чарівника, і його 31-річної подруги, не постраждав.

За словами очевидців, Санта і його помічниця їхали дорогою, співаючи пісень і вітаючи перехожих. Обоє поводилися так, ніби щойно покинули нічний клуб. Батьки, які збиралися вести своїх дітей знайомитися з чарівником, висловили обурення щодо його поведінки.
Під час руху дорогою парочці на санях посигналила машина, що проїжджала повз, запряжений кінь злякався цього звуку, встав на диби, після чого візок перекинувся, а Санта і його партнерка врізались у стіну на розі вулиці. На місце були викликані поліція й медики. Санта-Клауса і його помічницю госпіталізували. У поліції зазначили, що, оскільки технічно пара потрапила в аварію, керуючи транспортним засобом, імовірно, що їй доведеться відповідати за водіння в нетверезому стані.
У період зимових свят регулярно відбуваються інциденти з людьми, що виконують ролі тих чи інших чарівних персонажів. Деякі з них потрапляють в поліцію в нетверезому стані, а інші позбавляються роботи за те, що непристойно поводяться.
друкувати
Додати коментар

Інші статті