П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
24/07/2014 17:16

Заради миру та любові

Днями у клубі Галицької  окремої бригади Національної гвардії України відбувся концерт. Понад дві години зі сцени линули музичні композиції на теми миру та любові у виконанні народного артиста України Остапа Гавриша, Степана Білика та Маріанни Гавриш.

Майже після кожного вокального номера зал вибухав гучними оплесками. Пісні «На Україну повернусь», «А я Хрещатиком пройдусь», «Квітка чарівниця», «Карпатські зорі» та інші розчулили присутніх до глибини душі, а особливо – «Живиця» на слова журналістки, письменниці та поетеси Марії Влад. Маріанна Гавриш виконала цю пісню на вшанування пам’яті свого земляка, старшого солдата Богдана Шлемкевича, який загинув 9 травня цього року під Маріуполем Донецької області під час проведення АТО.

«Знаю, що багато хлопців, які сьогодні були в залі, нещодавно повернулися зі Сходу країни, – висловив свою думку Остап Гавриш. – І ми ініціювали цей концерт, щоб висловити вдячність і повагу їм та всім, хто з честю та гідністю виконує свій військовий обов’язок». Гвардійці були зворушені увагою й підтримкою співаків і заохотили їх грамотами. «Такі заходи нині вкрай необхідні особовому складу нашої частини, – прокоментував заступник командира Римникського полку НГУ підполковник Сергій Ховайло. – Вони піднімають бойовий дух солдатів, допомагають зняти психологічне напруження після виконання служ­бо­во-бойових завдань». Артисти ж побажали усім військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях на Сході України, мужності, здо­ров’я, і повернутися до своїх домівок живими й неушкодженими.

Олег ТИХОВ, м. Львів

Фото автора

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті