Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
06/10/2013 16:08

«Лекція» від автогонщика

У Центрі культури та мистецтв МВС відбувся черговий творчий вечір «Університету культури». Цього разу на зустріч із право­охоронцями завітав відомий автомобільний експерт, перегоновий пілот, телеведучий, журналіст Олексій Мочанов.

-Як завжди, двері нашого залу відчинені для вас! Кожен такий вечір приносить безліч позитивних емоцій, адже щоразу ви відкриваєте для себе сторінки з життя цікавих людей, дізнаєтесь щось нове та повчальне, – цими словами розпочав захід директор ЦКМ МВС та ведучий Віталій Челканов.

Найперше, що зробив Олексій Мочанов, – це привітав глядачів власною піснею під акомпанемент гітари, тим самим налаштувавши публіку на відпочинок. А потому навіть продекламував свій перший вірш. Автогонщик постав перед глядачами в новому амплуа – як поет і композитор. Недарма кажуть: талановита людина – талановита в усьому.

Слухачі «Університету культури» дізналися чимало цікавого про життя автоексперта. Виявилося, що Олексій вірить у прик­мети, у дитинстві грав на баяні, а на початку 1990-х служив у міліції – спецназі та столичній ДАІ. За спеціальністю історик, Мочанов знайшов себе в автоспорті та автомобільній журналістиці й нині робить те, що йому справді до душі. Бувало, що він втрачав віру у власні сили. Відновити її допомагали зароблені кубки й медалі: дивлячись на них, чемпіон згадував, скільки він вклав у здобуття кожного зі спортивних трофеїв, і приходив до висновку: якщо раніше наполегливості вистачало – то достатньо її буде й тепер.

Завершився вечір на музичній ноті. Вдячні за прекрасно проведений час правоохоронці проводжали Мочанова гучними оплесками.

 

Аліна БЕСПЕЧАНСЬКА, м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті