Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
21/04/2013 13:37

Таланти вінницьких красунь 

Зал вінницького музичного училища ім. Леонтовича був ущерть заповнений глядачами: учасниць конкурсу «Міліцейські красуні» гаряче підтримували їхні колеги-чоловіки.

У відбірковому турі конкурсу змагалася 31 команда в складі трьох учасниць із різних підрозділів УМВС. Вони переконливо довели, що в міліції Він­ниччини служать жінки, які не лише зачаровують красою, а ще й вражають професіоналізмом та інтелектом, до того ж наділені почуттям гумору.

До фіналу вийшли дев’ять найкращих команд. Претендентки на головний приз приємно дивували журі креативністю представлення команд, ерудицією та кмітливістю в конкурсі на професійну тематику, влучністю в змаганні «Снайпер». Окрім того, леді в погонах продемонстрували неабияку вправність, змагаючись у швидкості зав’язування краваток, а також збиранні та розбиранні м’ясорубок, а потому – репрезентували свої кулінарні шедеври та кружляли під звуки віденського вальсу.

Першість у дводенному марафоні здобула команда «Контр­леді» з вінницького УБОЗУ. Старший лейтенант міліції Наталя Дяченко, капітан міліції Олена Кримчук і майор міліції Інна Ружинська кажуть, що розраховували на перемогу, однак дісталася вона нелегко, адже всі конкурентки були сильні. Друге місце посіли «Феї спецпризначення» з Немирівського РВ, а третє – команда красунь із Тульчинського РВ.

Решта ж учасниць теж має хороші шанси. Адже, за словами начальника обласного УМВС генерал-майора міліції Віктора Русина, конкурс, що відкриває всі таланти прекрасних колег, планують проводити щороку.

Ганна ОЛІЙНИК, 

Вінницька обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті