Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
14/04/2013 13:05

По життю із піснею

«Про дружбу скажемо не раз, про ту дорогу, якою йдемо, міліцію, що згуртувала нас, родиною за покликом назвемо!». Рядки цієї пісні зал підспівував разом із талановитою співачкою – гордістю української міліції Оксаною Яценко під час дебютного концерту в Центрі культури та мистецтв МВС України.

Ніжна й чуттєва Оксана Яценко зуміла вдало поєднати душевне покликання з нелегкою правоохоронною службою. Вже не один рік вона працює на посаді головного інспектора Управління дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду Департаменту громадської безпеки МВС України.

Привітати співачку з дебютом на великій сцені прийшли батьки, донечки, друзі та колеги по роботі. У цей прекрасний вечір Оксана Яценко дарувала слухачам авторські пісні про батьків, любов до рідного краю і, звісно, про міліцію, де вірою й правдою служить майже два десятиліття.

Родзинкою концерту став виступ двох її доньок, Богдани та Ярослави. До речі, старша донька співачки, Богдана, – неодноразовий лауреат міжнародних музичних конкурсів. Сольні виступи Оксани Яценко також доповнили артисти правоохоронного Академічного ансамблю пісні і танцю та ансамблю сучасної хореографії «Вікторі».

Перший сольний концерт Оксани Яценко запам’ятається надовго, адже, як зазначив ведучий заходу – народний артист України Анатолій Гнатюк, саме з цього дня обов’язково розпочнеться весна!

Вікторія ПАЛАМАРЧУК, 

м. Київ.

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті