Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
28/01/2013 22:44

«Щедрик» від телезірки

Вже традиційно напередодні вихідних – ще й святкових, у переддень Водохреща, – Центр культури та мистецтв МВС України гостинно приймав у своїх стінах студентів у погонах – слухачів «Університету культури». У ролі лектора цього разу – до слова, вперше, – виступила представниця прекрасної статі, знана українська телеведуча, заслужений журналіст України Світлана Леонтьєва.

Формат заходу відрізнявся від звичного, коли спочатку гість відповідав на запитання публіки, а потім починалася концертна програма. Цього разу на сцені понад годину незмінний ведучий просвітницьких вечорів – директор Центру культури та мистецтв МВС України Віталій Челканов – спілкувався з чарівною Світланою Леонтьєвою, а глядацька аудиторія активно долучалася до їхнього діалогу.
Телеведуча розповіла чимало цікавих історій зі свого життя, повідала про перші кроки на шляху в професію, помилки й здобутки. Зокрема, слухачі «Університету культури» дізналися, що Світлана Леонтьєва в юності співала в професійному хорі, а ще – закінчила фізичний факультет Київського державного університету і планувала присвятити себе науці. Але доля скорегувала її плани: ось уже два десятиліття, як Леонтьєва в журналістиці. Не перелічити, скільки за цей час вона провела прямих ефірів, інтерв’ю з видатними людьми, репортажів із різних країн світу, серед яких були й «гарячі точки» – Боснія, Ізраїль, Ліван, Македонія.
А завершилася зустріч, завдяки неординарності й талантові шанованої гості, досить несподівано. Вітаючи всіх зі святами, телеведуча заспівала знаного всіма «Щедрика» Миколи Леонтовича.
Марія САЛЬНІК, «ІЗ».
Фото Олега ПЕРЕВЕРЗЄВА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті