Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Цікавинки
20/11/2012 21:21

У житті кумедніші, ніж на екрані

Грабіжник-недотепа – один із традиційних для комедій персонажів. Але деколи здається, що ці персонажі зійшли з екрану й живуть поміж нас. До того ж їх чимало.

 

Поліція виявила за два метри від банку грабіжника, що захоплено перераховував товстелезну пачку щойно вкрадених купюр. Як з’ясувалось, це була та ж сама особа, яка пограбувала цей же банк місяць тому.

***

Один зловмисник вирішив інкасувати чек, виписаний на фірму «Дорожній експрес». Підійшовши до справи ретельно, грабіжник пред’явив фальшиві документи, де в графі «ім’я» було написане «Дорожній», а в графі «прізвище» – «Експрес».

***

Інший грабіжник настільки погано писав, що касирка просто не змогла прочитати його записку з вимогою віддати гроші. Вона нічого не зрозуміла й повернула папірець зловмисникові. Обізвавши касирку дурепою, він утік.

***

Ще один крадій написав записку з вимогою грошей на зворотному боці квитанції про оплату за квартиру із зазначенням свого імені й адреси.

***

І, нарешті, пограбування в невдалий час. Грабіжник приїхав на автомобілі до банку й близько 20 хвилин сидів у машині, чогось очікуючи. Після настання полудня він натягнув лижну маску, узяв рушницю й вийшов із автівки.

Але ввійти в банк йому не судилося: у четверги – а це був саме четвер – відділення фінустанови працювало тільки до 12-ї години дня.

Трохи потупцювавши на місці, невдаха сів у машину й натиснув на газ. Та невдовзі його заарештували: банківські працівники записали номерний знак його машини й передали інформацію в поліцію.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті