Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
13/11/2012 19:50

Духовий оркестр ГУМВС Луганщини

Духовий оркестр ГУМВС Луганщини добре відомий жителям міста та області. Репертуар колективу – різноплановий, тож кожен виступ музикантів у погонах стає яскравим святом для публіки.

Міліцейський оркестр – традиційний учасник міських і обласних святкових заходів, він усе літо радував жителів і гостей міста майстерними виступами в парках Луганська. Вдячною аудиторією колективу стали батьки з маленькими дітьми, закохані пари, люди старшого покоління. Особливо вподобали виступи духового оркестру сивочолі слухачі – забувши про свій вік і турботи, вони кружляли під улюблені мелодії.

Коли ж разом із теплими днями завершився й літній сезон музикантів у погонах, до облуправління звернулася схвильована 74-річна Марія Родіонова. Від імені більш ніж 50 пенсіонерів-луганців вона попросила продовжити гастролі улюбленого духового колективу на кілька тижнів – музичні вечори, які дарував міліцейський оркестр, стали для людей похилого віку чи не єдиною радістю.

Прохання відданих шанувальників виконали – і вони до кінця жовтня насолоджувалися виступами «душевного» оркестру. Саме так літні слухачі називають колектив, згадка про музичні дарунки якого зігріватиме їхні душі протягом зими.

Тетяна ПОГУКАЙ, Луганська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті