Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Цікавинки
13/11/2012 19:49

Криворуким чаю не давати!

Анджеліка Келлер, жителька штату Техас (США), подала до суду позов на авіакомпанію й стюардесу, вимагаючи виплатити їй 800 тисяч доларів США за... надто гарячий чай.

Під час свого перельоту з Нешвіла в Г’юстон Анджеліка Келлер замовила чай. Але замість повноцінного напою стюардеса принесла їй 2 склянки: в одній була гаряча вода, а в іншій – пакетик чаю і цукор. Намагаючись зробити напій, пасажирка пролила всю воду собі на ноги. Жінка дістала опіки другого ступеня, внаслідок чого її шкіра вкрилася шрамами.

Адвокати потерпілої заявили, що авіакомпанії подають гарячі напої у незручний спосіб, при цьому використовують неприпустимо гарячу воду, що в умовах літака становить реальну небезпеку для пасажирів. Окрім того, не всі крісла у лайнерах оснащені столиками.

Представник авіакомпанії, своєю чергою, зауважив, що забезпечення максимального комфорту для клієнтів завжди було й залишається першочерговим завданням перевізників. І надаючи близько 100 млн напоїв щороку, авіакомпанії ще ніколи не мали проблем з приводу «занадто гарячої води». 

Остаточне рішення має винести суд. 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті