Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
29/10/2012 20:41

І швець, і жнець, і на піаніно гравець

Потреба культурного виховання вартових порядку ніколи не втрачає своєї актуальності. Саме тому за ініціативи міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка було започатковано «Університет культури» при Центрі культури та мистецтв МВС України. 

«Першою ластівкою» куль­тур­но-просвітницьких вечорів стала вереснева зустріч особового складу з Архієпископом Білоцерківським і Богуславським Августином. Жовтень на «культурному» календарі позначив творчий вечір видатного композитора Володимира Бистрякова. 

– Двері нашого залу знову відкриті для усіх, хто хоче дізнатися щось нове, цікаве й усвідомити, що світ – різноманітний, – такими словами розпочав зустріч директор Центру культури та мистецтв МВС і водночас ведучий вечора Віталій Челканов. 

Щоб «розігріти» серйозну пуб­ліку й налаштувати її на відпочинок, майстер «розмовного жанру» Віталій Челканов спершу запросив іменитого гостя до бесіди. Під час жвавого діалогу двох гумористів не за професією, а за покликанням, глядачі почули чимало кумедних історій про життя-буття Володимира Бистрякова та його зіркових друзів: Алли Пугачової, Валерія Леонтьєва та багатьох інших. 

 Потому Володимир Бистряков продовжив спілкування з аудиторією, але вже «мовою» музики. Талановитий композитор і музикант, котрий, до слова, понад двадцять років працював у Київській філармонії, віртуозно виконав кілька композицій власного авторства. Щоб програма заходу була різноплановою та насиченою, зірковий гість підготував ще й гумористичні музичні номери. Одним словом, того вечора Бистряков був, як то кажуть, і швець, і жнець, і на дуду гравець. Творчу «компанію» маестро склали молоді актриси Анна Василенко та Надія Ільченко. 

Звісно ж, зустріч із постійним завсідником гумористичного клубу «Золотий гусак» не могла обійтися без «свіжого» анекдота, який на прохання глядацького залу розповів Володимир Юрійович. Вдячні за змістовний і водночас приємний відпочинок, правоохоронці щедро обдарували заслуженого артиста оваціями. 

Хто стане черговим зірковим гостем «Університету культури» – поки що таємниця. Та, як запевнив його «ректор» Віталій Челканов, – буде цікаво! Тож Центр культури та мистецтв МВС чекатиме на вас третьої п’ятниці листопада. 

Марія САЛЬНІК, «ІЗ».

Фото Олега ПЕРЕВЕРЗЄВА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті