П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
26/08/2012 15:24

У країні дорожніх знаків

 

З  ініціативи Управління Державтоінспекції Полтавської області спільно з Кременчуцьким міським управлінням міліції та Автозаводською райрадою втретє проведено конкурс «У країні дорожніх знаків»: у знанні Правил дорожнього руху змагалися відпочивальники з літніх дитячих закладів Полтавщини. Цього року в Кременчуці зустрілися п’ять збірних із таборів «Горизонт» (м. Гадяч), «Ерудит» (с. Потоки Кременчуцького району), «Горизонт» (м. Комсомольськ), «Супутник», (с. Дмитрівка Комсомольської міської ради) та «Зоряний» (с. Потоки Кременчуцького р-ну).

 

«Такі заходи є важливими й актуальними, адже сприяють ґрунтовному вивченню дітьми правил поведінки на дорогах, а від цих знань залежить безпека юних учасників дорожнього руху», – наголосив, відкриваючи конкурс, начальник УДАІ Полтавщини полковник міліції Олександр Штепа. Він також подякував організаторам за їхню небайдужість до питання профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Змагання складалися з кількох випробувань: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Юний регулювальник», «Автоестафета» та «Надання першої медичної допомоги потерпілим». Конкурсанти продемонстрували чудовий рівень знань. А підтвердження цьому – високі оцінки, які дозволили всім командам-учасницям стати призерами. За загальними підсумками абсолютну перемогу святкувала збірна оздоровчого табору «Горизонт» із Гадяча. Друге місце розділили команди дитячих закладів «Зоряний» і «Супутник», а почесне третє – представники «Ерудита» та «Горизонту» з Комсомольська.

  

Окрім подарунків, учасники конкурсу одержали чудовий настрій та чимало позитивних вражень, а головне – упевненість, що на дорозі з ними буде все гаразд.

Наталя ВАРЧЕНКО, 

Полтавська обл.

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті