Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
02/08/2012 17:21

Побачте у звичайному красу!

Уже 15 років Андрій Дунебабін живе й працює в Києві. Але з рідним Харковом він і його родина пов’язані нерозривно. Разом із дружиною Катериною Левченко, яка очолює Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда – Україна», вони активно співпрацюють із Харківським національним університетом внутрішніх справ. А нещодавно ця спів­праця продовжилася виставкою фоторобіт Андрія Володимировича.

Фотографувати Андрій Дунебабін почав давно. Фотоамера стала його незмінною супутницею в усіх поїздках і подорожах. У сімейному архіві наразі нараховується понад п’ять тисяч знімків. Продемонструвати всі неможливо. Проте найкращі з них уже були представлені влітку 2011 року: перша офіційна виставка відбулася в київській галереї «АВС».

Цього разу фотовиставка під назвою «Віддзеркалення» експонувалася в навчально-науковому інституті права та масових комунікацій ХНУВС. Вона, як зазначив на відкритті ректор університету генерал-полковник міліції Олександр Бандурка, свідчить про багатогранність таланту фотохудожника. Його роботи дали можливість глядацькій аудиторії побачити у звичайному незвичайну красу.

Фотопейзажі Андрія Дунебабіна віддзеркалюють його вміння бачити й відчувати природу, любов до неї. Знімки зроблені в різних куточках світу. Але більшість – присвячені рідній Україні, яку Володимир Андрійович любить і цінує.

Ірина ЯНКОВСЬКА, 

м. Харків

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті