Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
19/02/2012 14:45

Винагорода за талант

   Днями в Центрі культури та мистецтв МВС України відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу творчості працівників органів та підрозділів внутрішніх справ та членів їхніх сімей, який був приурочений до 20-ї річниці міліції незалежної України. Щоправда, через негоду нагородження вирішили проводити в кілька етапів. Тож першими, найближчими за географічним розташуванням, заслужені подарунки з рук організаторів отримали митці в погонах із Київщини.

    Так, вітання приймали ветеран ОВС, колишній працівник Центрального апарату Костянтин Гарматін, провідний спеціаліст ГУМВС Київщини Оксана Павлишина, працівник Головного штабу МВС Руслан Марченко, син працівника ДМЗ МВС Вітас Аблігазінов та донька головного спеціаліста ГУІЗ Головного штабу МВС Дар’я Науменко.
  – Те, що ви робите, – дуже важлива справа. Адже у житті завжди має бути місце гарному настрою й оптимізму. Ваші роботи несуть духовне збагачення тим, хто ними милується, – зазначив у вітальному слові директор Центру культури і мистецтв МВС України Віталій Челканов.
  Направду, приємні спогади та позитивні емоції, які надихали всіх, хто завітав на виставку, ще довго зігріватимуть їхні серця. Тож спасибі всім нашим митцям, які, попри всі негаразди, знаходять у житті місце для творчості. Вітаємо переможців, бажаємо їм натхнення, із нетерпінням чека­ємо на нові роботи. Тим паче, що організатори зробили для цього все можливе – митцям вручили набори для розвитку їхніх талантів.

Анна ШЕЛАЄВА , м. Київ.
Фото Олега СУПРУНА  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті