П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
13/03/2011 16:01

Свято краси і чарівності

 

    Напередодні 8 Березня у Міністерстві внутрішніх справ святкували Міжнародний день жінок і миру. Привітати своїх колежанок із цим чудовим весняним святом до Центру культури і мистецтв МВС прибули працівники міліцейського відомства, майбутні правоохоронці та ветерани ОВС.

     Перед початком святкового концерту до представниць прекрасної статі звернувся міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, який подякував їм за красу та чарівність.

 

«Все, що роблять чоловіки, – робиться винятково заради жінок, – наголосив він. – Бо кохання до жінки – найсвятіше, що є в душі кожного чоловіка. Нехай ваші кохані дарують вам справжнє жіноче щастя!»
На додаток до теплих слів міністр вручив панянкам відомчі відзнаки та почесні грамоти. Але найбільшим сюрпризом від головного міліціонера країни стали рядки віршів Михайла Лермонтова, присвячені прекрасній половині людства.

 

   

Святковий настрій у цей день створювали улюблені артисти та мистецькі колективи, які один за одним змінювалися на сцені. Аматорів і професійних митців однаково зустрічали і проводжали бурхливими оплесками. Але найбільшу радість усім приніс виступ маленьких артистів – вихованців дитсадку МВС. Вони розповідали вірші, співали пісень і танцювали.
Яскраві квіти та чудовий настрій – так залишали святкову залу головні героїні урочистостей.

Анна Торгоненко, «ІЗ».
Фото Дмитра ЮРЧЕНКА
 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті