П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
07/03/2011 10:02

Свято мужності

      У Палаці культури та мистецтв МВС минулої середи панувала щира й тепла атмосфера свята – Дня захисника Вітчизни. 

        З вітальним словом до присутніх у залі звернувся перший заступник міністра внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Сергій Попков: «Це свято передусім тих, хто обрав професію – захищати рідну Батьківщину, пильно стояти на сторожі інтересів українського народу. Всі, хто в минулому носив військові погони, теж по праву відзначають його, згадуючи своїх товаришів, з якими ділили нелегкі будні солдатської служби».


     Слова подяки лунали на адресу ветеранів органів внутрішніх справ: «Ви вписали чимало славних і героїчних сторінок у літопис незалежної й суверенної України. Ви і сьогодні своїм багатим досвідом сприяєте підвищенню ефективності міліцейської служби, за що Вам щира вдячність», – зазначив Сергій Єгорович.Цього святкового дня було сказано багато теплих слів і побажань усім працівникам органів внутрішніх справ, які захищають спокій громадян та ведуть безкомпромісну боротьбу зі злочинністю. В урочистій обстановці начальник ДКЗ МВС генерал-майор міліції Юрій Казанський вручив кращим працівникам міліції відомчі нагороди за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку та з нагоди Дня захисника Вітчизни.
     По завершенні урочистої частини відбувся святковий концерт. Почесних гостей вітали кращі художні колективи з різних регіонів України: солісти оркестру УМВС у Вінницькій області, заслужені артистки України Елеонора Скіданова та Марта Шпак, вокальний квартет «Гетьман», дівочий гурт «Червоні маки», маленькі вихованці дошкільного навчального закладу УМВС у Вінницькій області та багато інших професіональних митців та аматорів.
     І нехай спливає час – відданість Батьківщині, вір­ність Присязі завжди будуть прикладом виховання молоді, взірцем патріотизму та свідченням єдності нашого народу.

Марія САЛЬНІК, «ІЗ».
Фото Дмитра ЮРЧЕНКА
 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті