П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Фоторепортаж
23/07/2010 14:02

Поліції світу в об’єктиві фотокамери

Офіцер поліції працює як пожежник, гасячи поліцейський патрульний автомобіль. Інцидент стався в прикордонному місті С’юдад-Хуарес (Мексика) у четвер 15 липня 2010 року. В результаті вибуху вантажівки, начиненої вибухівкою, загинули два правоохоронці, ще дев’ятеро поранено. Використання замінованого автомобіля підтвердило давні побоювання, що наркокартелі вдаються до вибухових речовин у своїй боротьбі проти сил безпеки. Як вважається, цей інцидент призведе до безпрецедентної ескалації війни з наркоторгівлею в Мексиці.

Білоруський працівник Державтоінспекції подає морозиво водію в рамках міліцейської акції «Охолонь!», яка проходила в Мінську в 16 липня цього року. Небувала спека огорнула в місто. Температура вже понад 30° С, що для цієї країни дуже багато.

IндIя трагедiя

Афганські поліцейські намагаються прибрати людей з місця теракту в столиці Афганістану Кабулі, що стався минулої неділі, 18 липня. Вибух у східній частині міста забрав життя трьох цивільних осіб. Це сталося за два дні до міжнародної конференції, де мали взяти участь представники близько 60 країн.

Прості індійці та рятувальники збираються на місці аварії поїздів на станції Саїнтія, що близько 200 км на північ від Калькутти. Трагедія сталася в понеділок вранці, 19 липня. Як повідомляє місцева залізнична поліція, тоді швидкісний експрес зіткнувся з пасажирським поїздом. Внаслідок аварії загинули десятки людей. Вагони поїздів розтрощені вщент.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті