П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
04/06/2015 15:35

Тепер від вироку не відмиєшся

У Чернівцях ліквідовано підпільний цех з виготовлення пральних порошків. Таке виробництво налагодили два брати. З дешевого порошку та засобів для прання вони виготовляли «брендові товари». Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 6,5 т прального порошку та майже 4 тис. пляшок «шампунів» начебто від відомих світових виробників.

Правопорушники закуповували великими партіями дешевий пральний порошок, фасували його у пластикові відра вагою 5,6 кг та наклеювали етикетки відомого бренду. Продукцію реалізовували через Інтернет.

Під час обшуку загалом вилучено 6,7 т прального порошку, 3,8 тис. пляшок шампуню «Head & Shoulders», 210 упаковок зі змінними лезами для гоління «Gillete», п’ять ноутбуків.

Раніше за зверненням правовласника слідче управління УМВС України в Чернівецькій області відкрило кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України.

За вчинення цього злочину передбачене покарання у вигляді штрафу в розмірі від 10 тис. до 15 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовували для її виготовлення.

Прес-служба

ДПЗСЕ МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті