П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
04/06/2015 15:34

Серійний грабіжник обирав у жертви дітей

Раніше судимий 23-річний ужгородець на вулиці зривав зі школярок ювелірні прикраси. Поки що відомо про двох його жертв: ними стали малолітні дівчатка. Розшукали грабіжника працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

Перше повідомлення про вчинений злочин надійшло до міліції від 61-річної жительки міста. За її словами, на вул. Яроцькій, неподалік від місця її проживання, невідомий чоловік, не криючись, відібрав золоті сережки в її семирічної онуки.

Наступне аналогічне повідомлення до правоохоронців надійшло за кілька днів від 30-річної жительки Ужгорода: якийсь чоловік зняв з семилітньої доньки золоті сережки.

Стало зрозуміло: ці злочини скоює той же самий зловмисник. У міськвідділі міліції створили спеціальну оперативно-слідчу групу. Перед працівниками було поставлено чітке завдання: максимально швидко знешкодити негідника.

Під час спілкування з дітьми вартові порядку склали фоторобот, переглянули сотні фотографій і знімків з камер відеоспостереження, опитали можливих свідків. І ось днями слідчі Ужгородського міськвідділу міліції затримали грабіжника.  Ним виявився раніше судимий 23-річний ужгородець. Близько місяця тому він звільнився з місць позбавлення волі, де з 2012 року відбував покарання за крадіжки з осель містян. Зловмисник зізнав­ся у скоєному. Слідчий відділ Ужгородського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) КК України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі строком до шести років. Триває досудове розслідування. Нині в районному суді вирішується питання щодо обрання грабіжникові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За словами керівника закарпатської міліції Сергія Шаранича, працівники карного розшуку, що оперативно розкрили ці резонансні злочини, будуть заохочені.

Прес-служба УМВС 

у Закарпатській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті